Vielä ehdit sijoittaa Papuun!

Jussi Kurkela

Joulu tekee tuloaan, ja mikäs olisi pitkillä vapailla sen parempaa ajanvietettä kuin perehtyä Papun osakeantiin ja sijoittamiseen!

Olemme keränneet tämän kierroksen aikana jo yli 400.000 euron arvosta sijoituksia, lähes 400:lta sijoittajalta. Huikeaa!

Alta voit lukea muutamien sijoittajien mietteitä, miksi he ovat halunneet sijoittaa yritykseemme.

 

"Haluan olla sijoittajana tukemassa kotimaisen vastuullisen vaatetuotannon nousua ja laajentumista kansainvälisille markkinoille."

Papun kolminkertainen ankkurisijoittaja

 

"Olin mukana jo edellisellä kierroksella ja nyt uudelleen. Papu on raikas ja vastuullinen alansa valopilkku, olen mieluusti mukana tässä tarinassa."

Seppo Järvinen, ankkurisijoittaja

 

"Tekstiiliteollisuus ei ole ensimmäinen valinta vastuullisen sijoittajan salkkuun. Onneksi alalla on myös Papun kaltaisia toimijoita, jotka tekevät tuotteensa ja tuottonsa toisin: vastuullisesti ja kestävästi.  Haluan olla mukana tällaisessa kasvutarinassa - siksi sijoitin Papuun."

Kaisa Kurittu, vastuullinen sijoittaja

 

" Halusin olla mukana tukemassa vastuullista suomalaista vaate- ja lifestyle-brändiä ja sen kasvua niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Papu on pirteä, persoonallinen ja hyvin ajankohtainen kaikella tapaa."

Papun osakkeenomistaja

 

" Papu menestyi poikkeuksellisen hyvin Eetti Ry:n tutkimuksessa, jossa mitattiin vastuullisuusviestinnän avoimuutta. Soisin tällaisten suomalaisten vaatebrändien menestyvän myös maailmalla."

Julia Thurén, vuoden 2019 sijoittaja & bloggaaja sekä Papun osakkeenomistaja

 

" Laadukkaita ja käytännöllisiä vaatteita, hyvä brändi. Uskon vahvasti menestykseen myös kansainvälisesti ja osakkeenomistajana pääsen mukaan seuraamaan suomalaisen yrityksen menestystä näköalapaikalta."

Papun osakkeenomistaja

 

"Pidän tärkenä, että vaateteollisuuteen ekologisuuteen ja vastuullisuuteen muutenkin panostetaan. Minulla on niin hyvä kokemuksia Papun vaatteista, että haluan olla mukana näin upeassa jutussa.”

Hanna Voutilainen, osakkeenomistaja

 

Käy tutustumassa Invesdorin profiiliimme ja tekemässä sijoitus ennen kuin anti päättyy 31.12.2019!

 

Ihanaa joulun aikaa kaikille osakkeenomistajille ja asiakkaillemme!

 


Older Post Newer Post